Nuvei lanceert het nieuwe iDEAL in Nederland

 

Nuvei is een van de eerste acquirers die de nieuwe iDEAL-oplossing aanbiedt die de betaalervaring van consumenten zal stroomlijnen en de goedkeuringspercentages in Nederland zal verhogen.

MONTREAL, 5 september 2023 – Nuvei Corporation (“Nuvei” of het “Bedrijf”) (Nasdaq: NVEI) (TSX: NVEI), het Canadese fintech bedrijf, kondigt vandaag aan dat het een van de eerste betalingsdienstaanbieders is die het nieuwe iDEAL integreert, een verbeterde oplossing voor de toonaangevende alternatieve betaalmethode in Nederland waarmee consumenten moeiteloos transacties kunnen voltooien via hun online bankieren app.

 

Nuvei biedt al directe connectiviteit met iDEAL, maar stelt nu ondernemers in staat om de eCommerce checkout-ervaring voor Nederlandse consumenten te verbeteren door de introductie van de nieuwste upgrade naar de iDEAL-oplossing. De samenwerking zal gebruik maken van Nuvei's wendbare, volledige betalingstechnologie en de sterke marktpositie van iDEAL om Nederlandse eCommerce ondernemers een naadloze betalingservaring voor consumenten te bieden.

 

Het nieuwe iDEAL ontlast de ondernemer van een groot deel van de gebruikerservaring door de bankselectiepagina direct te integreren in de betaalmethode en geeft klanten meer controle over de betalingservaring via een uniforme en gestroomlijnde checkout-ervaring.

 

iDEAL is de belangrijkste online betaalmethode in Nederland met een marktaandeel van 70%, waardoor de integratie ervan in eCommerce winkels essentieel is voor Nederlandse ondernemers en internationale merken die zich richten op de Nederlandse markt. Veilige transacties worden verwerkt via integraties met grote Nederlandse banken via Currence.

 

Nuvei's CEO en voorzitter, Philip Fayer, merkte op: “iDEAL is al een van de populairste betaalmethoden in Nederland, en deze upgrade zal het een nog aantrekkelijkere optie maken voor zowel ondernemers als consumenten. De integratie van het nieuwe iDEAL zal cruciaal zijn voor succes op de Nederlandse markt voor eCommerce bedrijven, dus we zijn blij een van de eerste acquirers te zijn die dit aan onze partners aanbieden.”

 

Over Nuvei

 

Nuvei (Nasdaq: NVEI) (TSX: NVEI) is het Canadese fintech bedrijf dat de zaken van klanten over de hele wereld versnelt. Nuvei's modulaire, flexibele en schaalbare technologie stelt toonaangevende bedrijven in staat om next-gen betalingen te accepteren, alle uitbetalingsopties aan te bieden en te profiteren van kaartuitgifte, bankieren, risico- en fraudebeheerdiensten. Door bedrijven te verbinden met hun klanten in meer dan 200 markten, met lokale acquisitie in 47+ markten, 150 valuta's en meer dan 600 alternatieve betaalmethoden, biedt Nuvei de technologie en inzichten voor klanten en partners om lokaal en wereldwijd te slagen met één integratie.

 

Voor meer informatie, bezoek www.nuvei.com.