Onze dynamische banners hoeft u maar één keer te installeren en vervolgens bent u altijd verzekerd van de meest actuele versie en pay-off.

Op deze pagina kunt u de HTML-code kopiëren die verwijst naar een dynamische banner die op de iDEAL webserver staat. Deze code neemt u op in uw website. Daarmee verschijnt automatisch de meest actuele versie van onze banners op uw website. Deze dynamische banners zijn bij uitstek geschikt voor onze wisselende en tijdelijke campagnebanners. Maar u kunt ze ook voor gewone banners gebruiken, zodat u altijd verzekerd bent van de juiste pay-off.

Stap 1: Kies de gewenste bannerafmetingen

Stap 2: Kies uit enkele opties

Banner zónder actuele campagne-uitingen i
Banner voor ‘secure’ HTTPS-webpagina’s i

LET OP: Het is belangrijk dat u de externe link naar de dynamische iDEAL-banner op de www.ideal.nl website in stand houdt! Onze webserver zorgt voor snelle weergave van de dynamische banners, telkens als de betreffende pagina van uw website wordt opgevraagd. De afbeelding in de banner past zich automatisch aan als wij de banner centraal bijwerken.

Vragen?

Heeft u nog vragen over deze dynamische iDEAL-banners die altijd actueel blijven? Neemt u dan contact op met de contactpersoon bij uw iDEAL bank of payment service provider.