De rekening in een restaurant betalen met je app en iDEAL. Klanten van Knab kunnen dat  als eerste in Nederland. Knab heeft daarmee de primeur van het toepassen van de iDEAL QR-code binnen de eigen mobiele app van een bank. Deze nieuwe manier van betalen kent meer toepassingen zoals het doneren aan een goed doel via de iDEAL QR-code op een collectebus.

Lekker een hapje gegeten in een restaurant en nog even de rekening betalen. Vanaf nu kan op die rekening een iDEAL QR-code staan die betalen nog gemakkelijker maakt. Knab is de eerste bank in ons land die dat in zijn mobiele app mogelijk maakt. De klant opent de Knab app, klikt op de functie betalen met iDEAL QR, scant de iDEAL QR-code op de rekening en betaalt in zijn app. Ook een fooi toevoegen is mogelijk (bekijk de video). iDEAL QR wordt in Knab Lab gelanceerd om zo de nieuwe dienst optimaal te kunnen testen en feedback te verzamelen. Het is wel direct door iedereen te gebruiken.

Ook andere banken gaan iDEAL QR dit jaar aan hun mobiele app toevoegen.

Op de website van Knab kan je een iDEAL QR-betaling direct uitproberen. Mooie bijkomstigheid, daarmee steun je KWF Kankerbestrijding met een donatie!