Betaaldienstverlener Online Betaalplatform heeft speciaal voor Koningsdag een nieuwe app geïntroduceerd, die het voor particulieren mogelijk maakt om betalingen snel en veilig te ontvangen met iDEAL. Na een eenvoudige registratie kan je als verkoper betalingen aanmaken. Je toont een iDEAL QR-code aan je ‘klanten’ die ze met de standaard iDEAL-app kunnen scannen om te betalen.
Piet Mallekoote – Directeur van Betaalvereniging Nederland – zegt het volgende over de app: “Met de Vrijmarkt App worden de nieuwe mogelijkheden van iDEAL innovatief ingezet. Wij zijn verheugd over deze creatieve toepassing en waarderen dat iDEAL op deze manier verder kan groeien als online en mobiel betaalmiddel.” Lees hierover ook het bericht van Online Betaalplatform.

Ook zijn er nog andere handige betaalapps waarmee je spulletjes kunt afrekenen tijdens Koningsdag. Dankzij nieuwe mogelijkheden van iDEAL kunnen particulieren elkaar met hun smartphones snel en veilig cashvrij betalen. In het persbericht van Betaalvereniging Nederland leest u meer over deze betaalapps.