1. Bron: iDEAL.nl

  De iDEAL website is vernieuwd!

  iDEAL

  Welkom op de nieuwe website van iDEAL. Voortaan bent u sneller op de hoogte van nieuwe ontwikkelingen, via desktop, laptop, tablet of smartphone. Laat u rondleiden langs de video, demo en andere onderdelen van de website.

  Lees meer
 2. Bron: Currence

  Record aantal iDEAL-betalingen in 2013

  Stijgende grafiek

  De online betaalmethode iDEAL heeft ook in 2013 weer records gebroken. In heel 2013 werd meer dan 142,5 miljoen  keer met iDEAL afgerekend, een stijging van 21,6% (2012: 117,2 miljoen). Voor de groei van het aantal iDEAL-betalingen was in 2013 het toenemende gebruik van smartphone en tablet een belangrijke ontwikkeling.

  Lees meer
 3. Bron: iDEAL.nl

  Valse e-mails uit naam van iDEAL!

  Waarschuwing

  Nederlandse internetgebruikers hebben zogenaamde phishing mails ontvangen met het doel om hun geheime inloggegevens voor internetbankieren te stelen. Deze valse e-mails worden uit naam van iDEAL verzonden.

  Lees meer
 4. Bron: Currence

  Leidenaar verricht half miljardste iDEAL-betaling

  half miljard iDEAL-transacties

  Leidenaar Koen van der Poel heeft op vrijdag 29 november 2013 de 500 miljoenste iDEAL-transactie verricht. Hij kocht voor zijn ouders een scratch wereldkaart en rekende zijn Sinterklaascadeau online af bij webwinkel cadeau.nl. Door de sterke toename van het aantal iDEAL-betalingen in november is de mijlpaal eerder bereikt dan verwacht.

  Lees meer